(Prizes Sent) Flipkart Ping and Win – Rs 100 voucher for 10,000 winners every day + chance to win Moto G Turbo Unknown December 30, 2015 No Comment

Guys you might remember that flipkart earlier came up with a big billion game where you needed to answer some questions and you could win flipkart vouchers. Now it has again come up with “Ping and Win” game where 10,000 winners to answer 5 questions first will get Rs 100 flipkart voucher each + you also stand a chance to win a brand new Moto Turbo . Hurry up and start playing 
Update – Flipkart has sent the prizes to the winners today. Check your inbox.
How to play “Ping and Win” ?
2. On the front page, you will see “Ping and Win” banner. Click there

3. Now on the next page, click on “Play the Game”
4. Now here you will be asked a question. For eg – my question was as follows –
This Hindi Movie brings SRK and Kajol together on screen after many years. Share the music CD/DVD of the film.

Obviously the answer is “Dilwale” . So I searched for this movie in search bar and then shared it via Share button in Ping.

5. So hurry up and start playing !!

Answers to the quiz questions –

DAY 1
Question 1 –This Hindi Movie brings SRK and Kajol together on screen after many years. Share the music CD/DVD of the film.
Answer – Dilwale : 2015(Music, Audio CD)  – Visit here
Question 2 – This IITian is a best selling author, whose book was made into a film. Share the forst book written by him.
Answer – Five Point Someone : What Not to do at Iit (English) 2nd Edition – Visit here
Question 3 – Gandalf, Aragorn and Saruman are famous characters from this popular book series. Share the box set of the books on Ping.
Answer – The Hobbit / The Lord of the Rings (Set of 4 Books) (English) – Visit here
Question 4 – This Android wearable watch is associated with the number 360. Share the product.
Answer – Motorola Moto 360 (2nd Gen) Smartwatch(Black) – Visit here
Question 5 – This movie showcases the story of Mark Zuckerburg and the digital empire he built. Share the movie DVD
Answer – The Social Network / The Girl With The Dragon Tattoo – Visit here
That’s it !! Enjoy 
Day 2
Question 1 – This famous doll even has a pop song named after her. Share the doctor version of the doll.
Answer – Barbie Doctor Big Box Set – Visit here
Question 2 – Neo, Trinity and Morpheus were part of this iconic film series. Share its movie DVD.
Answer 3 – The Matrix (Making of Matrix,What is bullet time and many more)(Movie, DVD) – Visit here
Question 3, This laptop is popular among gamers. Hey! and it even has an alien connection. Share the laptop
Answer – DELL Alienware – Visit here
Question 4 – Shahid Kapoor and Kareena were remembered for their crackling chemistry in this Imtiaz Ali Film. Share the movie DVD
Answer – Jab We Met(Movie, DVD) – Visit here
Question 5 – Touted to be the fastest and most responsive Moto phone yet, this mobile phone even repels water and dust! Share the product
Answer – Moto G Turbo – Visit here
Terms and Conditions of the contest
  • Offer runs from 18th Dec-20th Dec
  • Everyday, 5 questions will be asked from users
  • First 10,000 people to answer all the 5 questions correctly will win Rs 100 flipkart voucher each and any 5 lucky people win a brand new Moto G Turbo
  • The set of questions shall be refreshed on each day during the Offer Period.
  • To participate in the Offer, You have to attempt all the 5 questions and share the correct answers by sharing the correct product (using “drag and drop” feature or using “add to Ping option” to give the answer)
  • You will have to attempt each question available on a particular day to move to the next question. You will get a maximum of 3 tries to answer each question before You can move to the next question
  •  There may be hints available to help You answer the questions.
  • Offer applicable for all new and old users of latest flipkart app
  • You can participate each day and win
  • Moto G winners will be announced by 25th December onhttp://www.flipkart.com/pingandwin
For complete terms and conditions, click on offer page on app.
By TrickGalaxy

Everyone loves to get Free stuff, nothing is more exciting than getting freebies. TrickGalaxy is a one stop platform of Freebies, Deals, Offers and Coupons in the world of online shopping. Whether you are looking for lowest prices or discount coupons, whether its about availing freebies, We are providing it all at one place !

Follow him @ Twitter | Facebook | Google Plus

No Comment